NLBE NLBE FRDEEXPORT

Gratis regenmeter!

Afgelopen maanden hebben we hem helaas nauwelijks nodig gehad, maar daar is gelukkig verandering in gekomen.
De regenmeter komt weer goed van pas!

Binnen afzienbare tijd start de maisoogst en bij een goed inkuilmanagement mag een inkuiltoevoegmiddel niet ontbreken. Speciaal voor de mais hebben we Tasty Silage Maize ontwikkeld. Dit inkuiltoevoegmiddel bevat een melkzuurbacterie die zorgt voor een snelle conservering en minder inkuilverliezen. Het propionzuur dat bij uitkuilen wordt gevormd zorgt ervoor dat de kuil langer koel en stabiel bijlft. Hiermee voorkomt u kwaliteitsverlies, verminderde voeropname en productieverlies als gevolg van een slechte conservering.

Ook hebben we verschillende graszaden in ons assortiment die geschikt zijn als vanggewas voor na de maisoogst. Daarnaast zullen door de enorme droogte van afgelopen tijd veel graslandpercelen een steuntje in de rug nodig hebben en biedt doorzaaien uitkomst. Percelen die niet meer te redden zijn, zullen opnieuw ingezaaid moeten worden. Ook hiervoor hebben we geschikte graslandmengsels in het assortiment. De vraag naar graszaad zal dit jaar groter zijn dan andere jaren. Dus reserveer tijdig u graszaad zodat u vooruit kunt zodra de omstandigheden voor inzaaien gunstig zijn.

Dit najaar hebben we een mooie actie voor ons gewassenconcept. Bij afname van minimaal € 500,- aan inkuiltoevoegmiddelen en/of graszaden ontvangt u een gratis Heemskerk regenmeter *)

Regenmeter IMG 9180

*) maximaal 1 per klant